sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Adolescenta care a facut 50 de operatii estetice ca sa arate ca Angelina Jolie. Rezultatul e teribil

Distribuie:

Publicat:

Actorii de la Hollywood sunt admirati de un numar impresionant de adolescenti. Unii tineri sunt capabili de gesturi extreme pentru a demonstra admiratia pe care o poarta vedetelor, iar decizia unei fete iraniene, Sahar Tabar, de a se transforma in Angelina Jolie i-a socat pe cei dragi, dar si pe internauti. Tanara a suportat un numar impresionant de interventii chirurgicale si a pierdut in greutate peste 10 kilograme pentru a arata precium idolul sau feminin, dar rezultatul final este unul care trimite fiori reci pe sira spinarii celor care o privesc.
O tanara iraniana a "impresionat" un numar considerabil de internauti dupa ce a incarcat pe pagina personala de Instagram fotografii care urmaresc transformarea ei dintr-o simpla fata in actrita preferata, Angelina Jolie. Candva ea a aratat ca o femeie normala, dar obsesia pentru Angelina a determinant-o sa ia o decizie radicala.

Sahar Tabar trecut prin diverse operatii chirurgicale precum rinoplastii si reconstructie faciala si a tinut o dieta draconica pentru a atinge greutatea de 40 de kilograme. Tanara sustine ca suferit peste 50 de operatii. Internautii nu au fost impresionati de eforturile tinerei si i-au spus ca nu arata nici pe departe precum Angelina Jolie, ci mai degraba precum un personaj din filmele de groaza regizate de Tim Burton.

"Arati ca un zombie, parca esti mireasa moarta din filmul lui Tim Burton" , "pari sa fii o persoana moarta" sau "Spune-mi, te rog, ca asta este un costum de Halloween" au fost doar cateva dintre comentariile primite de tanara, scrie click.
sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img