joi, 28 martie, 2024

Adolescentul ranit grav in incendiul din Husi are nevoie de ajutor ! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Apel disperat al familiei adolescentului ranit in incendiul de luni, 20 ianuarie, pe strada Pavel Tacu, cand se afla in vizita la o ruda care detine un atelier auto . Robert Rezmerita, elev al Liceului Tehnologic “ Ioan Corivan” clasa a 10-a,in varsta de 17 ani, s-a aflat luni, in locul nepotrivit, fiind la un pas sa-si piarda viata . Explozia din locul respectiv l-a ranit in zona bratelor si a capului, acesta fiind la aceasta ora internat la Spitalul de Copiii “Sfanta Maria” din Iasi . Toti cei care il cunosc pe adolescent spun ca este o persoana buna, calma si cu foarte mult bun simt. Provine dintr-o familie cu posibilitati limitate din localitatea Armaseni, comuna Bunesti-Averesti. Acesta are nevoie in viitorul apropiat de interventii medicale , iar cine poate sa ii intinda o mana de ajutor o poate face in contul bancar  RO25 BRDE 380S V402 5873 3800 ce este deschis pe numele Elena Rezmerita, mama tanarului .

Pieton acrosat pe o trecere de pietoni din Husi – FOTO

De mentionat este faptul ca adolescentul muncea prin municipiul Husi pentru a se sustine financiar pentru ca familia nu il poate ajuta prea mult .

 

Mesajul amicilor adolescentului pe reteaua de socializare :

Cer ajutor El este Robert un adolescent de 17 ani și un copil cuminte din nefericire în data de 20-01-2020 a fost implicat într-un incendiu în urma căruia a suferit arsuri grave la nivelul capului și mâinilor Are nevoie de intervenții și de ajutorul nostru. Cine poate sa dea o mâna de ajutor o pot face în contul bancar. RO25 BRDE 380S V402 5873 3800. Puțin câte puțin înseamnă mult pentru Robert si familia lui . “

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img