vineri, 26 aprilie, 2024

Adrian Nartea, primele declaratii despre infectarea cu coronavirus! Care este, de fapt, adevarul: „Nu am si nu am avut”

Distribuie:

Publicat:

Adrian Nartea este unul dintre cei mai în vogă actori din România. În mediul online au apărut mai multe articole care afirmau că actorul a fost infectat cu noul coronavirus. Mai mult decât atât, aceleași zvonuri susțineau că filmările pentru serialul în care joacă au fost încheiate din cauza infectării sale.

Aflat în vacanță, Adrian Nartea a aflat de zvonuri și mare i-a fost surprinderea. Actorul a mărturisit că nu este și nu a fost infectat cu coronavirus, iar filmările nu au fost încheiate.

„Eram la munte, mă bucuram de soare și de răcoare, împreună cu familia și am văzut cu surprindere câteva articole care susțin că aș fi bolnav. Sunt bine sănătos, nu am și nu am avut COVID”, a declarat Adrian Nartea, pentru protv.ro.

Actorul a adăugat că este foarte atent în această perioadă și ia în serios toate măsurile de protecție. „Urmez sfaturile autorităților și respect distanțarea socială, sunt optimist și cred că dacă urmam îndemnurile autorităților, vom depăși cu bine această perioadă”, a adăugat Adrian Nartea pentru sursa citată. 

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img