vineri, 19 aprilie, 2024

Adrian Sarbu face o declaratie SOCANTA: “Comisia SRI nu mai este controlata…”

Distribuie:

Publicat:

Adrian Sarbu, fondatorul Pro TV si patronul Mediafax Group, este audiat miercuri in Comisia parlamentara de control a activitatii SRI, dupa ce a fost recomandat pentru audiere de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir. La sosire, Sarbu a afirmat ca este incurajat de demersurile comisiei, de declaratiile lui Dragomir si de intentia sefului SRI de a duce serviciul spre matca sa constitutionala.

“As sa va raspund la o singura intrebare, pe care mi-o pun eu. Ce caut aici? Am venit pentru ca am fost chemat. Am venit sa vorbesc despre curaj, nu despre frica. Sunt incurajat de actiunea acestei comisii. Este pentru prima data dupa 28 de ani cand Comisia SRI nu mai e controlata de SRI, ci controleaza SRI. Sunt incurajat de initiativa lui Dragomir Daniel, care pana la urma ii pune in pericol intregul lui parcurs in justitie. Si sigur, si de angajamentul public al directorului SRI ca aceasta institutie se va reorienta catre misiunea ei constitutionala si se va retrage in padure din diverse campuri”, a declarat Sarbu inainte de audierea in Comisia SRI.

Adrian Sarbu este unul dintre cei propusi pentru audiere de locotenent-colonelul (r) SRI Daniel Dragomir. Patronul Mediafax ar trebui sa vorbeasca despre ceea ce Dragomir a numit “culoarele media” folosite de anumiti ofiteri SRI pentru influenta in justitie.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img