sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Adrian Ursu: “M-a sunat cineva astazi si mi-a spus ca a vazut-o pe doamna Kovesi in oras”

Distribuie:

Publicat:

Realizatorul Antena3 Adrian Ursu a explicat, in aceasta seara, intr-o editie speciala, ca a fost sunat de o persoana care i-a spus ca a vazut-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, in oras.

Procurorul-sef DNA a disparut din spatiul public, dupa inregistrarile prezentate de Sebastian Ghita.

“Astazi m-a sunat cineva pe la ora 16:00. Si mi-a transmis ca a vazut-o pe Laura Codruta Kovesi. Care era de mana cu cineva. Se plimbau in zona Perla – Dorobanti. Si nu erau chiar singurei pe lume, ci inca cu patru handralai dupa. Acuma, eu am l-am intrebat pe cetatean daca este sigur ca e Laura Codruta Kovesi si omul mi-a zis ca este sigur. Acuma, nu stiu daca acesta a fost adevarul, dar e semn bun. Inseamna ca maine va merge la convocarea la Ministerul Justitiei”, a explicat Adrian Ursu.

Materialul video (cz9LbNwJfjp) va fi disponibil in cateva momente.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, Procurorul General Augustin Lazar si seful DIICOT, Daniel Horodniceanu, au fost convocati luni la Ministerul Justitiei, unde urmeaza consultari cu ministrul de resort.

Ministrul Justitiei vrea sa ii consulte pe cei trei oficiali in legatura cu o serie de proiecte de legi dar si pentru bugetele celor trei institutii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img