marți, 16 aprilie, 2024

Afecțiunea cu care a fost diagnosticată Andreea Bănica. Vedeta refuză să se opereze

Distribuie:

Publicat:

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Vedeta este o femeie împlinită atât pe plan profesional, dar și pe plan personal. Are o carieră de succes, și o familie frumoasă. Un singur detaliu îi cam dă bătăi de cap. După două nașteri, deși are un corp perfect și face mult sport, artista se confruntă cu o problemă neplăcută.

Deși întotdeauna a avut o siluetă trasă prin inel, Andreea Bănică nu va mai putea să aibă pătrățelele pe care le avea cândva, pentru a fost diagnosticată cu diastază abdominală.

Diastaza abdominală este o afecțiune întâlnită frecvent la femeile care au născut. În mod normal mușchii își revin la câteva luni după naștere, dar sunt și situații în care acest lucru nu se întâmplă și burtica rămâne pronunțată. Această afecțiune poate fi tratată cu ajutorul kinetoterapiei, în fazele incipiente. În cazul artistei, însă, se pare că este prea târziu, așa că , dacă vrea să își rezolve această problemă, va trebui să ajungă pe masa de operație.

„Am o diastază abdominală cu care mă lupt de foarte mulți ani, cu siguranță ea nu se mai retrage, probabil că, dacă aș fi știut asta la prima naștere, aș fi făcut niște exerciții în sensul acesta, se face kinetoterapie, însă au trecut foarte mulți ani de când am născut-o pe Sofia, am născut și a doua oară, deci nu se mai poate rezolva decât cu operație. Nu sunt pregătită, pentru că mie îmi e frică de tot ce înseamnă operație și cred că sunt bine așa, slavă Domnului, fac sport. M-am obișnuit cu ea, e o mică burtă pe care o văd eu mai mult, mă deranjează uneori, însă nu sunt adepta operațiilor, să mă operez atât de repede cum fac toate fetele.”, a declarat artista pentru viva.ro.

Andreea Bănică recunoaște că îi e teamă de posibile complicații, în timpul operației.

„Îmi este teamă de ce s-ar putea întâmpla în urma unei astfel de operații, anestezie, am doi copii acasă, vreau să îi cresc și nu vreau să am ceva probleme ulterior: infecții, mă gândesc la orice. Așa am fost eu tot timpul cu o teamă din asta foarte mare”, a declarat artista pentru aceeași sursă menționată anterior.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img