Ingrediente:
1 kg piept de pui dezosat
100 ml lapte
200 gr branza
1 conserva mazare
cca 400 ml supa de pui
3-4 oua
300 gr sunca
4 felii paine
piper
80 gr unt
3 ardei grasi rosii (mai mici)
sare
Mod de preparare:
1. Taie pieptul de pui sub forma de buzunaras.
2. Potriveste carnea de sare si piper.
3. Spala mazarea bine, sub un jet de apa, apoi las-o la scurs.
4. Inmoaie painea in lapte si amestec-o cu branza data pe razatoare, ouale batuta, mazarea, sunca maruntita si ardeii tocati marunt. Omogenizeaza.
5. Umple pieptul de pui cu aceasta compozitie, apoi ruleaza si leaga-l cu o sfoara alimentara, ca sa nu se desfaca.
6. Unge rulada cu putin unt topit si pune-o intr-o tava.
7. Toarna supa de pui in tava si baga pieptul de pui in cuptor. E gata cand furculita patrunde cu usurinta in rulada. Din cand in cand stropeste rulada cu sosul din tava.