vineri, 19 aprilie, 2024

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui organizează, vineri, 20 mai 2022, “Bursa generală a locurilor de muncă“

Distribuie:

Publicat:

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui organizează, vineri, 20 mai 2022, “Bursa generală a locurilor de muncă“.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au şansa de a intra pe piața muncii, la “Bursa generală a locurilor de muncă“, ce va avea loc în data de 20 mai 2022 cu începere de la orele 900, în următoarele locații:

Ø  Vaslui –  sediul Centrului Judeţean de Resurse pentru Asistenţă Educaţională, Str. Donici, nr. 2;

Ø  Bârlad – foaierul Teatrului Victor Ion Popa, strada  Republicii, nr. 268;

Ø  Huşi –  sediul Cercului Militar, Str. General Teleman, nr. 6.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea, în cel mai scurt timp.

Agenţii economici care participă la Bursa Gererală a Locurilor de Muncă au prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Pentru a rezerva standuri destinate recrutării, angajatorii sunt rugaţi să transmită oferta de locuri de muncă vacante la următoarele adrese:

Vaslui : la sediul AJOFM Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, Camera 1- parter  sau email: doina.rotaru.vs@anofm.gov.ro;

 Bârlad: la sediul ALOFM Bârlad din B-dul Epureanu, nr. 8, emal: elena.ibanescu.vs@anofm.gov.ro ;

 Huşi: la sediul ALOFM Huşi din str. A. I Cuza, bl.45, sc. A, parter, email: serinela.haj.vs@anofm.gov.ro.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img