sâmbătă, 20 aprilie, 2024

„Agentul 007” aduce din nou acțiunea și suspansul la Iulius Mall Iași și te premiază

Distribuie:

Publicat:

Care e rețeta unei seri de succes? Ai nevoie doar de o cutie de popcorn proaspăt, adaugi gașca de prieteni și cumperi bilete la noul film din seria James Bond, „No time to die”. Începând cu 30 septembrie 2021, agentul 007 revine pe marile ecrane de la Cinema City din Iulius Mall Iași și îți oferă șansa de a trăi experiența unui agent secret.

Viața lui James Bond este mereu plină de acțiune, suspans, adrenalină, dar și destinații extravagante. Cum ar fi să ai și tu parte de toate experiențele unui agent secret, dar fără pericolul ce pândește la fiecare pas? Participă la concursul organizat de către Cinema City din Iulius Mall Iași, în perioada 15 septembrie – 1 octombrie și poți afla! Te vei relaxa într-un weekend ultra all inclusive la Wonderland Cluj Resort, unde te vei simți ca în una dintre locațiile misiunilor secrete, vei zbura cu elicopterul pentru a vedea toată zona de la înălțime și îți vei putea „depista inamicii” foarte ușor!

În plus, vei avea parte de un zbor liniștitor cu balonul cu aer cald, pentru a te relaxa după o zi plină de activități. De asemenea, nu putem uita de cunoscutele mașini de lux conduse de către James Bond, și cum ne dorim să îți oferim o experiență completă, vei putea participa la un test drive pe toată perioada weekendului, cu un model Land Rover. Pentru a ajunge să participi la acest concurs, trebuie doar să rezolvi „misiunile secrete”.

Misiunea numărul 1:  Cumpără bilete presale, începând cu 15 septembrie pe Cinema City sau de la casa de bilete de la Cinema City Iulius Mall Iași pentru a vedea filmul „No time to die”!

Misiunea numărul 2: Înscrie-te pe www.concurs007.cinemacity.ro!

Misiunea numărul 3: Așteaptă rezultatele concursului! În plus, cât aștepți să afli dacă ești fericitul câștigător, poți viziona și celelalte filme disponibile în cinematograful Cinema City Iulius Mall Iași.

Până data viitoare, ține minte: ne vedem la mall. Iulius Mall!

 

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img