News Flash:

“ AI CARTE, AI PARTE”. OLIMPICII VASLUIENI S-AU CONVINS DE ACEST LUCRU

4 Iunie 2018
981 Vizualizari | 0 Comentarii

Aproape 80 de copii cu rezultate excepţionale la disciplina Religie şi la Concursul interdisciplinar Credinţă şi Cultură, însoţiţi de profesorii îndrumători şi de părinţi, au participat la festivitatea de premiere de la Mănăstirea Ivăneşti, protopopiatul Vaslui.
Evenimentul a debutat cu Sfânta Liturghie oficiată de Părintele Episcop Ignatie al Huşilor în altarul de vară al Mănăstirii.

După Sfânta Liturghie a urmat festivitatea de premiere. Părintele Episcop Ignatie a felicitat pe elevi şi pe profesorii lor îndrumători pentru perseverenţa lor şi pentru străduinţa de a multiplica binele şi frumosul. De asemenea, a oferit, în dar, un exemplar al Sfintei Scripturi, doamnei profesor Gabriela Plăcintă, Inspector Şcolar General.

La rândul său, aceasta i-a felicitat pe cei prezenţi şi a remarcat modul armonios în care se străduiesc să imprime cunoştinţele dobândite la şcoală în viaţa personală.
Au  primit premii în bani și cărți elevii care au avut rezultate excepționale la faza Națională a Olimpiadei de Religie şi la Concursul interdisciplinar „Credinţă şi Cultură”, și diplome și premii în cărți toţi cei care au participat și s-au remarcat la faza județeană.

De asemenea, Preasfinţitul Părinte Ignatie a oferit un premiu special, în bani, elevului Sava Alin-Constantin, clasa a IX-a, de la Liceul Mihail Kogălniceanu, Vaslui, care s-a calificat la 4 Olimpiade Naţionale (Informatică, Matematică, Chimie, Fizică), la Informatică şi Matematică fiind medaliat cu argint.

Galerie Foto

gdfgdfgdfgdf
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 34 queries | Mysql time :0.066392 (s)