News Flash:

Ai foarte mare grija atunci cand folosesti aceasta planta la mancaruri! Nici nu ai idee cum iti poate otravi organismul

15 Mai 2017
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8738 RON (+0.0033)
USD: 4.1678 RON (-0.0150)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Spanacul este mancarea preferata lui Popeye, cu siguranta stiti povestea lui, care il face puternic si practic indestructibil. Spanacul este o binecuvantare pentru organism, dar atentie, nu trebuie reincalzit, deoarece nitratii pe care ii contine spanacul pot deveni foarte periculosi, ba chiar cancerigeni.

De asemenea, spanacul nu trebuie consumat de catre pacientii bolnavi de guta, hepatita, pietre la rinichi deoarece contine acid oxalic.
In rest, toate bune si frumoase. Frunzele de spanac contin clorofila in cantitate mare, alaturi de acid folic, vitamina B1, B2, B6, B9, PP, C, E si K, caroten, protide, lipide, glucide, mucilagii, luteina, fier, precum si o substanta specifica numita spinacina.

Spanacul se intrebuinteaza ca laxativ usor, ca depurativ, antianemic, hipotensiv, nutritiv, remineralizant, afrodisiac si hipoglicemiant.

spanacul reincalzit nitratii cancerigeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 35 queries | Mysql time :0.023805 (s)