vineri, 19 aprilie, 2024

Albeste-ti dintii in numai 2 minute! Amestecul de care nici un stomatolog nu-ti va spune vreodata

Distribuie:

Publicat:

Daca ai dinti albi si stralucitori, intotdeauna faci o impresia buna, insa alimentele si stilul de viata isi pun in timp amprenta pe dantura ta.

Albirea dintilor este o solutie atunci cand consumi alimente colorate, cand bei foarte mult ceai negru si bauturi carbogazoase. Desi multi se duc la medicul stomatolog pentru a fi supusi unei albiri profesionale, costurile sunt, de obicei, destul de mari si nu toti isi pot permite.
Exista insa solutii naturale pentru a-ti albi dintii acasa, fara grija ca iti vei deteriora gingiile.

Primul pas pentru a avea o dantura perfecta este sa tratezi problemele stomatologice pe care le ai si sa iti faci detartraj regulat. De asemenea, o igiena riguroasa trebuie sa devina o obisnuinta pentru tine.

Asa cum spunneam in alt articol despre albirea dintilor, in prezent, exista o multitudine de paste de dinti cu efect de albire, având ca substanta activa peroxidul, sub forma de particule fine. Rezultatele sunt vizibile intr-un timp relativ scurt, iar costurile sunt reduse.

Astazi iti prezentam o solutie folosita cu succes de multe persoane deja si pe care o poti folosi si tu cu ingrediente pe care sigur le ai in bucatarie.

Nu ai nevoie decat de doua ingrediente pentru a avea in numai doua minute dintii mai albi cu cateva nuante, fara durere.

Ingrediente:
Cinci lingurite de ulei de cocos
Cinci lingurite de bicarbonat de sodiu
Pune intr-un bol cele doua ingrediente si amesteca-le foarte bine pana cand se formeaza o pasta. Pastreaza pasta in frigider sau in baie si foloseste-o zilnic in locul pastei tale de dinti.

Pune solutia in fiecare zi pe periuta si periaza-ti dintii timp de doua minute, iar efectele vor fi vizibile inca de la prima utilizare.
Uleiul de cocos este excelent pentru a-ti proteja gingiile si pentru a impiedica formarea placii si a tartrului.
Nu uita sa bei bauturile inchise la culoare cu paiul si sa fii mai riguros cu igiena ta dentara pentru a avea cei mai frumosi dinti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img