miercuri, 24 aprilie, 2024

Albirea dintilor nu se face oricum

Distribuie:

Publicat:

Desi o mare parte dintre tineri si adolescenti isi doresc dinti mai albi, e recomandat sa apeleze la albirea dintilor doar dupa varsta de 16 ani, cand dintii ajung la maturitate. Dupa aceasta varsta, tratamentul de albire nu prezinta riscuri si poate fi realizat in siguranta. Totul depinde de natura dintilor, de obiceiurile alimentare si, nu in ultimul rand, de metoda de albire aleasa. In primul rand, nu va asteptati ca pastele de dinti sau produsele de albire din comert sa faca minuni pentru dintii vostri. Multe dintre ele nu ofera rezultatele promise. Puteti obtine un zambet asa cum vedem in reclame doar urmand un tratament de albire profesionala in cabinetul dentar.

Cei care consuma des vin rosu, cafea, ceaiuri sau alte alimente colorante sunt predispusi ingalbenirii mai rapide a dintilor daca nu mentin o igiena zilnica riguroasa. Odata ce ati urmat un tratament de albire, e important sa va intoarceti in cabinetul dentar la intervale de 3-6 luni pentru o igienizare profesionala. Astfel mentinteti efectul albirii pentru mai mult timp si va asigurati ca zambetul este sanatos si frumos.

Expunerea indelungata la agentii de albire poate afecta smaltul, de aceea este important sa apelati la servicii profesionale realizate in cabinetul stomatologic. Mai mult decat obtinerea unui zambet stralucitor, medicul stomatolog va poate recomanda solutii personalizate prin care aveti garantia ca rezultatul va fi cel dorit. Multe persoane considera albirea periculoasa, insa, atat timp cat este realizata corect, este o procedura eficienta si sigura.

Aproximativ 50% dintre pacientii care apeleaza la albirea dentara acuza sensibilitate dupa interventie, chiar daca tratamentul in sine este lipsit de disconfort. Cu o ingrijire ulterioara corecta, sensibilitatea dispare in maximum 2 zile.
Vestea buna este ca progresele tehnologice au facut posibila realizarea acestui tratament fara ca pacientul sa simta sensbilitate. Laserul stomatologic este o inovatie stomatologica de ultima ora care care ofera beneficii importante pentru pacientii care isi doresc un zambet stralucitor. In numai 20 de minute, parcurgeti un veritabil tratament de infrumusetare pentru zambetul vostru: printr-o procedura simpla si non-invaziva, dintii vor fi albi si stralucitori. Iar avantajul major este ca nu veti simti deloc sensibilitate dupa interventie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img