miercuri, 24 aprilie, 2024

ALBITA:Microbuz radiat din circulatie, descoperit de politistii de frontiera vasluieni

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un barbat care conducea un autovehicul radiat din circulatie si cu numere false de inmatriculare.

In data de 19 decembrie a.c., in jurul orei 10.30, la P.T.F. Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor specifice trecerii frontierei, cetateanul roman Adrian B., in varsta de 33 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, model Sprinter, inmatriculat in Cehia.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au stabilit ca microbuzul figureaza radiat din circulatie de autoritatile din Ungaria si nu mai figureaza inmatriculat in nicio alta tara.Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca a achizitionat microbuzul din Germania, cu suma de 7.550 euro si ca cei care i-au vandut autovehiculul au aplicat placutele de inmatriculare cu care s-a prezentat la controlul de frontiera, spunandu-i ca poate circula cu ele. “a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Albita, efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img