joi, 28 martie, 2024

ALBITA: Un permis de conducere fals si trei infractiuni – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire la un barbat cu cetatenie R. Moldova care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.
 
Luni, 22 octombrie, in jurul orei 23.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a iesi din tara, cetateanul din R. Moldova Ghenadie S., in varsta de 38 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova.

La controlul de frontiera, pe langa documentele de identitate, tanarul a prezentat si un permis de conducere cu insemnele autoritatilor din R. Moldova, valabil pentru categoriile "A","B", "C","D","BE","CE","DE".

"Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii nostriau efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a constatat ca permisul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals.Cu ocazia verificarilor specifice, colegii nostri au constatat ca barbatul figureaza in bazele de date ale autoritatilor din R. Moldova ca fiind posesor de permis de conducere, cu mentiunea ca permisul de conducere i-a fost retras din data de 22.02.2018, pentru o perioada de 24 de luni." declara Irina Mirica S.T.P.F. Vaslui

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de fals, instigare la fals material in inscrisuri oficiale si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost retras.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img