vineri, 26 aprilie, 2024

Alcoolemie de 0.79 mg/l alcool pur în aerul expirat, descoperita la un sofer din localitatea vasluiana Danesti

Distribuie:

Publicat:

Sâmbătă, 6 august 2022, ora 20:00, polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 247, în localitatea/comuna Dănești, județul Vaslui, au depistat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

          Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img