vineri, 29 martie, 2024

Ale Ruse, primele declaratii de la iesirea din casa Puterea Dragostei! Fosta concurenta, impresii despre Cristian: ”Sunt orientata spre el, nu ma schimb…”

Distribuie:

Publicat:

Ale, concurenta de la Puterea Dragostei care se apropiase de Cristian Comănici, a fost eliminată, gala trecută. Atât concurenții, cât și fanii au fost șocați de decizie, iar cei din urmă au decis că o vor vota pentru întoarcerea ei în emisiune.

Ale, orientătă doar spre Cristian

Ale Ruse era gata să formeze un cuplu cu Cristian Comănici. Cei doi au declarat că se plac și că se cunosc mai bine pentru a forma un cuplu cât mai curând. Tânăra a făcut primul live după ieșirea ei din competiție și a spus ce crede despre Cristian.

”Sunt orientată spre Cristian, pentru că nu mă schimb de pe o zi pe alta”, a spus Ale.

Totodată, Ale a recunoscut că s-a simțit tristă după plecarea ei din casa draostei și speră se se reîntoarcă cât mai curând. 

”M-am simțit copleșită de plecarea mea și nu mă așteptam ca toată lumea să plângă odată cu mine. Sper să mă întorc. Dacă aă fi fost în Turcia, n-aș fi putut să fiu la înmormântarea bunicii mele, pentru că nici mama mea nu era, asa ca m-am bucurat c-am fost acasă ca să mă ocup”, a mai spus fosta concurentă.

După ce a părăsit competiția, prietenele ei de la Puterea Dragostei au postat pe Instagram mesaje de susținere, prin care își îndeamnă susținătorii să o voteze pe Ale pentru a se reîntoarce în casa dragostei. Se pare că Mona și Andrada îi duc deja dorul fostei concurente.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img