vineri, 29 martie, 2024

Alearga si arata impecabil cu articolele Sport Vision din Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

Zilele călduroase sunt aproape, așa că Iulius Mall Iași te sfătuiește să te pregătești pentru sporturile tale preferate cu articolele disponibile la Sport Vision. Magazinul situat la etajul 2 al mall-ului vine în întâmpinarea iubitorilor de mișcare cu echipamente profesionale și articole specializate pentru orice sport. 

Pentru că viteza este tendința acestui sezon, la magazinul Sport Vision din Iulius Mall Iași găsești noul model de încălțăminte Vazee Prism, proiectat pentru stabilitate și lejeritate, având în compoziție o talpă cu tehnologia REVlite, cu un timp de răspuns foarte bun, și o parte superioară din textil, proiectată pentru maximum de respirabilitate. Vazee Prism este o încălțăminte de purtat pe tot parcursul zilei, datorită potrivirii sale confortabile și mixului corect de flexibilitate și stabilitate. Produsul are multiple întrebuințări, precum alergare, mers, fitness, plimbare etc. 

Cei care iubesc mișcarea și caută echipamentul potrivit pentru asta sunt așteptați în magazinul Sport Vision din Iulius Mall Iași, pentru a testa și proba modelele disponibile New Balance Vazee Prism, într-o gamă variată de culori. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img