vineri, 29 martie, 2024

Alege scarile universale oferite de Frameworks SRL!  Opteaza pentru rezistenta si durabilitate!

Distribuie:

Publicat:

Scarile reprezinta una dintre cele mai utile si versatile inventii. Cine nu a utilizat pana acum o scara de aluminiu? Aceste scari s-au transformat intr-un obiect de uz comun de care are nevoie toata lumea. Ele pot fi folosite atat in sectorul domestic, cat si in cel comercial si industrial. Ai nevoie de o scara universala? Alege scarile universale oferite de Frameworks SRL!  De ce? Fiindca atunci cand faci o asemenea alegere, optezi pentru rezistenta si durabilitate. 
Frameworks SRL, compania care livreaza si comercializeaza mobilier comercial si industrial, pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de scari universale fabricate din aluminiu. Acestea sunt foarte rezistente si durabile in timp, nu ruginesc si nici nu se deformeaza, daca sunt intretinute in mod corespunzator.
Treptele acestor scari au design antialunecare, iar picioarele sunt prevazute cu materiale care impiedica alunecarea sau deplasarea accidentala.  Tipuri de scari universale oferite de Frameworks SRL
Scara articulata din aluminiu
Acest model este un produs multifunctional care poate fi utilizat in diverse pozitii si configuratii, dupa cum sugereaza si denumirea acestuia. In pozitia de platforma, ofera o suprafata mare de lucru. Se poate utiliza si ca scara dubla. Daca este folosita in varianta rezemata, aceasta scara ofera acces la inaltimi foarte mari.
Este prevazuta cu articulatii cu sistem de blocare de otel, care ii sporesc caracterul functional. De asemenea, este dotata cu traverse stabilizatoare, care asigura conditii sigure de lucru. Incape perfect  in portbagaj, asadar poate fi transportata cu usurinta pentru a o instala rapid in pozitia dorita, oriunde vrei. La achizitionarea ei primesti bonus o platforma.
Scara dubla pentru uz casnic
 Aceasta scara este realizata din aluminiu si are o structura usoara si rezistenta. Din acest motiv, scara Olympos este adecvata pentru uz casnic.
Dispune de nituri de otel, care ii confera rezistenta, astfel incat sa poatea fi utilizata mult timp. Pentru a raspunde cerintelor utilizatorilor, scara Olympos este disponibila in mai multe variante de dimensiuni (2-6 trepte).
Acest model este prevazut cu trepte pe doua parti, care pot fi folosite simultan de doi utilizatori.

Scara pentru uz casnic Bergama
Scara din aluminiu de tip "Bergama" pentru uz casnic, este o scara cu urcare pe o singura parte. Aceasta scara poate fi achizitionata cu 2, 3, 4, 5 sau 6 trepte plus o platforma de lucru.
O poti folosi atunci cand ai nevoie de o scara care sa fie gata de utilizat in cateva secunde. Asadar, daca ai nevoie de o scara pe care sa o utilizezi in casa, gradina, dar si in spatii comerciale sau mici depozite, aceasta scara este solutia potrivita pentru tine.
Este fabricata din aluminiu si este foarte solida. Dispune de platforma de lucru si trepte cu design aderent. O poti deschide sau inchide rapid si fara efort. O poti depozita in spatii inguste. Versiunile cu 3, 4 sau 6 trepte sunt prevazute cu chingi suplimentare pentru o stabilitate crescuta.
Toate variantele dispun de picioruse prevazute cu material cauciucat pentru o aderenta sporita.
Scara simpla din aluminiu
Scara rezemata cu un singur tronson este preferata de utilizatorii profesionisti, deoarece are un design simplu, greutate redusa, caracter practic si structura solida.
Aceasta scara poate fi folosita in domenii diverse de activitate, fiind  potrivita pentru lucrarile de vopsitorie, lucrarile de instalare si reparatii la reteaua electrica, dar si in sectorul constructiilor.
 Dispune de picioarele rezistente si treapta de culoare rosie care indica inaltimea maxima permisa de lucru. Scara a fost proiectata astfel pentru o siguranta sporita. 
Scara pliabila din aluminiu multifunctionala
Scara pliabila din aluminiu multifunctionala poate fi utilizata in diverse pozitii, intrucat dispune de articulatii functionale.
Principala caracteristica a acestui tip de scara este ca poate fi folosita pe suprafete cu diferente de nivel, precum scarile dintr-un imobil. Scara pliabila multifunctionala poate fi utilizata atat la interior, cat si la exterior.
Fiind confectionata din aluminiu, este usoara si facil de transportat. Deoarece este compacta, incape in portbagaj.
Scara pentru uz casnic Pyramid. Scara pentru uz casnic de tip "Pyramid" poate fi folosita de cei ce au nevoie de un astfel de accesoriu practic, solid si multifunctional.
O poti folosi oriunde in casa sau in gradina, dar si in spatii comerciale, biblioteci sau acolo unde ai nevoie de o scara pe care sa o poti instala rapid in vederea utilizarii. 

La nevoie, o poti strange cu usurinta. Datorita modului in care este construita, nu necesita un spatiu mare de depozitare. O poti achizitiona cu 2, 3 sau 4 trepte. Treptele, picioarele si partea superioara sunt acoperite cu un material aderent, cauciucat. 
Dupa cum poti observa, Frameworks SRL  pune la dispozitia clientilor sai scari universale de o calitate exceptionala, si nu numai. Intrand in magazinele online pe care le detine aceasta companie, adica rafturionline.ro si rota.ro, vei descoperi si rafturi metalice, rafturi depozitare, rafturi magazin, schela aluminiu. schele mobile, miniplatforma, scari mobile cu platforma etc. Spor la cumparaturi iti dorim!
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img