News Flash:

Alertă teroristă în Suedia: O secţie de poliţie a fost evacuată

14 Octombrie 2021
236 Vizualizari | 0 Comentarii
media 163413939294073000

O alertă de securitate a fost declanşată, miercuri după-amiază, în Suedia, după depistarea unui obiect suspect în curtea unei secţii de poliţie, au afirmat oficiali din cadrul serviciilor de securitate.

Incidentul s-a produs într-o secţie de poliţie din orăşelul Gävle, situat la aproximativ 170 de kilometri nord de Stockholm, conform cotidianului Expressen.

Personalul secţiei de poliţie a fost evacuat, iar echipe pirotehnice au intervenit pentru a distruge controlat obiectul suspect.

"Agenţii de poliţie verifică un obiect periculos într-o secţie de poliţie din Gävle. Echipele pirotehnice sunt la faţa locului şi se ocupă de gestionarea obiectului. A fost instituit un perimetru de securitate, iar traficul este afectat. Restricţiile vor fi suspendate după finalizarea incidentului", a transmis Poliţia locală.

Ulterior, autorităţile au anunţat că obiectul suspect a fost distrus controlat. "Obiectul a fost distrus, iar restricţiile au fost ridicate", a precizat Poliţia din Gävle, fără a oferi detalii, potrivit Mediafax.ro.

Autorităţile suedeze urmează să stabilească cine a plasat obiectul suspect la secţia de poliţie şi din ce motiv.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1004 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027983 (s)