vineri, 19 aprilie, 2024

ALERTA PE FACEBOOK: Un virus face RAVAGII! Sute de mii de utilizatori au fost afectati

Distribuie:

Publicat:

Facebook este vizat de un virus periculos al hackerilor si care nu poate fi stopat in acest moment. In acest moment, sute de mii de utilizatori au fost afectati.

Facebook virus. Acesta circula pe serviciul de mesagerie al cunoscutei retele de socializare si deja a infectat sute de mii de laptopuri si gadgeturi. Hackerii fura parolele si informatiile despre cardurile bancare. Conform specialistilor, virusul este accesat de foarte multi utilizatori pentru ca pare trimis de o persoana din lista de prieteni. Ultimul atac al acestui virus i-a vizat pe fanii serialului Game of Thrones.

irusul care circula pe Facebook messenger se raspandeste cu o viteza incredibila si pentru ca se bazeaza pe o schema simpla, bazata pe curiozitatea victimelor. Victima primeste mesajul de la un prieten din lista.

Atacurile aduc sume uriase de bani celor care le initiaza. Chiar daca nu reusesc sa va fure datele personale, obtin profit umplandu-va calculatorul de virusi care plaseaza reclame. Fiecare click pe o astfel de reclama inseamna bani in conturile atacatorilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img