vineri, 19 aprilie, 2024

Alex Bodi confirma despartirea de Bianca Dragusanu: “Nimic nu se intampla fara motive. S-a ‼️”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu mai formeaza un cuplu! S-au despartit, dar au ramas prieteni. Cel putin asa sustine omul de afaceri. Acesta a tinut sa precizeze ca a felicitat-o pe blondina, miercuri, cand a implinit 37 de ani.

“Nu sunt doua saptamani, ne-am despartit saptamana aceasta pe cale amiabila, am ramas prieteni, tocmai de aceea am trecut sa o salut. Nu este vorba de sansa, de ce s-a intamplat, nu are nicio legatura, am ramas prieteni. Motive sunt mereu, nimic nu se intampla fara motive, mai multe chestii din partea mea. Nu ca s-a speculat ca mi-am petrecut timp cu fosta mea sotie, mi-am petrect timp cu fetita mea.

Daca ar fi sa ma impac cu fosta sotie o sa public. Sunt niste lucruri pe care le decide timpul. Nu am deschis subictul de impacare, doar am felicitat-o, nu am discutat ca este cu invitatii. I-am luat si flori. Suntem prieteni, asa ramanem si timpul le rezolva pe toate. Nu stim daca vorbim de a doua impacare. Acum chiar am decis, doi oameni nu se despart si raman dusmani, chiar am vorbit ok”, a spus Alex Bodi pentru spynews.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img