vineri, 19 aprilie, 2024

Alex Bodi și iubita lui s-au despărțit. Afaceristul, primele declarații

Distribuie:

Publicat:

Povestea de dragoste dintre Alex Bodi și iubita lui a ajuns la final, asta după ce afaceristul și partenera de viață. Alex Bodi a oferit primele declarații în exclusivitate la Antena Stars despre relația dintre el și iubita lui. Omul de afaceri a mărturisit că nu mai formează un cuplu și că s-au întâmplat anumite lucruri între ei despre care nu ar vrea să vorbească.

Alex Bodi și iubita lui au decis să meargă pe drumuri separate, iar afaceristul a oferit primele declarații exclusivitate la Antena Stars despre despărțire. Iubita afaceristului a mers în Mykonos, iar Alex Bodi s-a distrat într-un club de fițe din Mamaia.

Alex Bodi și iubita lui s-au despărțit

Alex Bodi a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că nu mai formează un cuplu cu partenera lui de viață și că s-au întâmplat anumite lucruri între ei despre care nu ar vrea să vorbească. Afaceristul susține că nu mai există cale de împăcare între el și iubita lui.

''Nu știe unde e. Nu ne-am urmărit niciodată. Da, ne-am întors, dar am mers fiecare separat. Nu mai e cazul, nu mai suntem împreună. Vacanța a fost ok, dar s-au întâmplat niște lucruri. Nu-mi doresc să elimini sentimente.'', a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, la Antena Stars.

Alex Bodi și-a dus iubita într-unul dintre cele mai bune hoteluri din lume

Alex Bodi și iubita lui s-au bucurat de o vacanță exclusivistă în Bali, la hotelul Capella Ubud. După întoarcerea din vacanță, cei doi nu au mai ținut legătura și Alex Bodi susține că nu mai formează un cuplu cu partenera lui de viață.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și celebrul make-up artist își țin fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața, lor iar cei doi au postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii din vacanță.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img