vineri, 29 martie, 2024

Alex Bodi, luat la întrebări de Denise Rifai duminică, de la ora 22:45, la Kanal D: „De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”

Distribuie:

Publicat:

Alex Bodi vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:45, la Kanal D, pentru a clarifica o serie de aspecte spinoase referitoare la acțiunile sale, apărute în spațiul public.

Alexandru Nicolae Bodi, în vârstă de 38 de ani, a intrat în atenția publicului larg în urmă cu patru ani, atunci când a devenit iubitul Biancăi Drăgușanu, iar de atunci afaceristul a fost o presentă constantă în presa mondenă.

S-a născut la Mediaș, într-o familie modestă; la 18 ani pleca din România pentru a se întoarce în țară prezentându-se că un om de afaceri de succes.

Căsătorit de două ori și tată a două fetițe, acesta a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, prin modul de viață extravagant sau relația tumultuoasă cu Bianca Drăgușanu.  În prezent, acesta se află sub control judiciar în urma acuzațiilor DIICOT că face parte dintr-o rețea internațională infracțională. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img