vineri, 19 aprilie, 2024

Alex Bodi si fosta lui sotie au plecat impreuna in vacanta! Ce locatie exotica au ales

Distribuie:

Publicat:

Alex Bodi se bucură de o vacanță de vis în Croația, alături de două persoane dragi din viața lui. El se află în compania fostei lui soții, Iulia, și fiica lor. Afaceristul a postat, în ultimele zile, foarte multe poze din locurile de vis în care se relaxează. 

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a clarificat în comenarii motivul pentru care a decis să meargă în vacanță alături de fosta lui soție, chiar dacă el este într-o relație cu rusoaica Daria Radionova. Afaceristul a precizat faptul că întreaga vacanță este pentru a petrece cât mai mult timp cu fiica lui.

Alex Bodi își acuză fosta soție de ”răpire internațională de copii”: ”E o problemă personală între mine și fosta soție” EXCLUSIV

Alex Bodi i-a deschis un proces fostei soții in care va încerca să demonstreze în fața instaței că Iulia, este autoarea unei ”răpiri internaționale de minori”. Acțiunea în instanță vine la doar patru zile după ce Bodi a mai deschis o acțiune împotriva fostei partenere, la Mediaș, pentru ”stabilire domiciliu minor”.

Contactat de WOWbiz.ro, Alex Bodi a explicat că este vorba despre o situație delicată, mai ales că la mijloc este un copil. ”Este o problemă personală între mine și fosta soție. Este vorba despre o neînțelegere de schimbare de domiciliu cu care eu nu am fost de acord. Atât”, a declarat Alex Bodi pentru WOWbiz.ro

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img