joi, 18 aprilie, 2024

Alex Turcu, un nou atac la adresa lui Livian de la Puterea Dragostei. Ce spune despre parcursul relației lui cu Bianca: „Relația cu Bianca a fost doar o rampă de lansare”

Distribuie:

Publicat:

Alex Turcu, contrariat de comportamentul lui Livian din competiția Puterea Dragostei moderată de Andreea Mantea. Ce a spus fostul concurent de relația lui Livian cu Bianca.

 

Alex Turcu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a început o serie de vloguri pe internet prin care își expune părerea despre anumite aspecte din cadrul compitiției. Astfel, Turcu l-a luat în vizor pe Livian despre care spune că a jucat teatru în relația cu Bianca și că tot ce a făcut el în emisiune a fost pentru bani și notorietate. 

„Primesc foarte multe mesaje că oamenii au început să vadă adevărata față a concurenților din casă. Spun că eu și Roxana chiar ne certam pe bune, că s-au înșelat la adresa noastră și că de fapt am făcut cea mai bună alegere că am plecat de acolo și i-am lăsat pe șefii regiilor”, a spus Alex Turcu în începutul vlogului.

Alex Turcu, despre relația lui Livian cu Bianca. Fostul concurent crede că la mijloc este implicat Nelson Mondialu

Turcu a fost foarte tranșant la adresa lui Livian, despre care crede că joacă după cum „cântă” tatăl lui, Nelson Mondialu. Turcu spune că Livian a încercat pe parcursul competiției mai multe strategii prin care să atragă votul publicului. 

„A jucat un teatru de doi bani făcut de 'Doi Dinți' și de el pentru a acapara publicul Biancăi deoarece știa că este o concurentă destul de votată și de puternică în această emisiune. A stat atâtea luni în emisiune, luni în care doar a țesut intrigi despre alții, subiecte pe care el și 'Doi Dinți', cum își spune el, cei doi dinți 'Mondiali', le-au dezvoltat apoi pe vloguri, subiecte din care ei făceau bani. Când au apărut lucrurile acelea despre Bianca, știți foarte bine la ce mă refer, el a jucat mai mult un rol de iubit protector. Fata nu avea nevoie că fata se descurca și singură, dar de fape el juca teatru pentru că știa că fata vine în fața publicului, motiv pentru care s-a despărțit de ea. Relația cu Bianca a fost doar o rampă de lansare a lui și o modalitate de a câștiga bani mai ușor pe platforme”, a mai spus Alex Turcu pe vlog.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img