vineri, 19 aprilie, 2024

Alexandra Stan, despre relatia cu Zanni: ”Este o conexiune intre mine si el”. Artista ii face praf pe Faimosi

Distribuie:

Publicat:

Alexandra Stan a dat cărțile pe față și a vorbit despre relația ei cu Zanni din timpul competiției!

Alexandra Stan, fosta faimoasă de la Survivor România 2021, a vorbit la Teo Show despre relația ei cu Zanni din timpul competiției. Deși faimosul a făcut-o pe artistă să plângă de nenumărate ori, Alexandra a trecut peste cuvintele grele și l-a iertat. Acum, după ce s-a întors în România din Republica Dominicană, Alexandra Stan a spus clar și răspicat ce părere are despre Zanni. 

”Au fost momente când Zanni m-a pus la podea din punct de vedere emoțional, am plâns, chiar am plâns foarte mult. Nu am plâns în viața mea așa mult, cred că și din cauza stresului, a lipsei mâncării și a căldurii. Dar, în legătură cu Zanni, el avea un stil un pic mai agresiv și de multe ori mi se pare că spune niște lucruri care nu au neapărat legătură cu subiectul.

Cum s-a luat și de Elena Marin, de exemplu, și i-am zis că nu avea sens să se ia de părul ei alb. Dar eu le-am spus și lor de multe ori că dacă eu reacționz așa și râd și glumesc, nu înseamnă că nu mă deranjează sau că nu mă rănesc glumele lor”, a explicat Alexandra Stan.

Bursucu: Sunt mulți oameni care întreabă despre relația ta cu Zanni, dacă l-ai plăcut, dacă te-a plăcut, dacă ar exista vreo șansă…

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img