vineri, 19 aprilie, 2024

Alexandra, tanara ucisa de militarul Florin Oprea, condusa pe ultimul drum cu lacrimi si flori. Gestul cutremurator facut de baietelul ei, la capataiul mamei: Doamne, cata suferinta: „Mami e…”

Distribuie:

Publicat:

Baietelul Alexandrei, tanara ucisa de iubitul militar, a facut un gest sfasietor la capataiul mamei sale.

Bunicul baiatului a marturisit ca micutul isi doreste sa o mangaie si sa stea alaturi de cea care i-a dat viata.

Alexandra Marin, tanara ucisa intr-un coafor din orasul Titu de fostul iubit militar a fost inmormantata sambata. Femeia a fost injunghiata cu un cutit de fostul sau iubit. Avea 25 de ani si era mama a doi copii.

Tatal victimei face dezvaluiri cutremuratoare si marturiseste ca tot ce isi doreste nepotelul lui este sa isi sarute, sa isi mangaie mama si sa stea alaturi de ea, potrivit stirilekanald.ro.

„Am fost la ei (n.r.: politisti) sa cer lamuriri, m-au ignorat, m-au tratat ca pe ultimul om (…). De certuri stiu… ca se mai certau, a fost batuta, a fost dus de jandarmi acolo, scos pe usa din spate de politisti. Ce sa ma intrebe nepotica?! Are 3 ani, inca nu stie nimic. Ce sa-i spun eu ei?! Sa-i spun ca tatal ei a omorat-o pe mama ei?!

Unde si cu ce va pleaca in viata, ea? Cu ce pleaca in viata, ca ea nu stie absolut nimic, doar baiatul stie ca mama lui a plecat la ingeri si ca va iesi seara si se va uita in sus si va vorbi cu ea. Baietelul lui Alexandra a fost aici la maica-mea si a zis ca mai vrea sa mearga acasa sa o mai mangaie o data pe mama lui si sa o mai pupe, chiar daca e rece, ca el se va duce in fiecare seara sa vorbeasca cu ea”, a povestit tatal femeii ucise, potrivit romaniatv.net.

Familia Alexandrei vrea sa mearga pana in panzele albe sa se faca dreptate. Tatal fetei sustine ca era terorizata continuu de militar, ca era nevoit sa o insoteasca peste tot. Chiar in seara tragediei tatal fetei a ajuns la cateva minute distanta de incident, o adusese pe Alexandra la coafor si plecase la cumparaturi la un magazin din apropiere. Cand fata nu i-a mai raspuns la telefon, s-a ingrijorat. A venit intr-un suflet dupa ea, dar a gasit-o fara viata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img