joi, 25 aprilie, 2024

Alexandru Arsinel cere ajutor divin pentru nevasta bolnava: „Visez ca Dumnezeu sa se uite mai des asupra casei mele si s-o ajute pe sotia mea”

Distribuie:

Publicat:

Marilena, sotia lui Alexandru Arsinel, este imobilizata la pat dupa ce a cazut pe scari si s-a lovit la cap.

Alexandru Arsinel cere ajutor divin pentru nevasta bolnava, Marilena fiind imobilizata dupa ce, in 2016, a cazut pe scari si s-a lovit foarte tare la cap. „Visez ca Dumnezeu sa se uite mai des asupra casei mele si s-o ajute pe sotia mea. Asta imi doresc foarte mult, sa stie ca si noi suntem niste locuitori pe pamant si avem neaparata nevoie de ajutorul Lui. Pentru ca nu intamplator spunem, aproape in fiecare zi, „Doamne ajuta!“, a declarat Alexandru Arsinel intr-un interviu pentru ziarul Adevarul.

Alexandru Arsinel cere ajutor divin pentru nevasta bolnava. Ce face actorul cand are momente de cumpana

Intrebat ce face atunci cand se confrunta cu momente grele in viata, Alexandru Arsinel a spus: „Noaptea, ma trezsc usor agitat, suparat, ma urc in masina si plec o jumatate de ora pe strazile orasului. Ma intoc acasa, ma pun la loc in pat si adorm. Sau merg la tara, undeva langa Crevedia, la baiatul meu cel mic, si stau cu el pe terasa, pe malul lacului. Imi face o cafea, se asaza langa mine si tacem din gura. Nu spunem nimic. Apoi ii multumesc, ma urc in masina si ma intorc acasa”.

Alexandru Arsinel cere ajutor divin pentru nevasta bolnava. Sotia este imobilizata

Alexandru Arsinel cere ajutor divin pentru nevasta bolnava, mai ales ca starea fizica a acesteia este precara. „De vorbit vorbeste, dar nu se misca, picioarele ei refuza sa faca asta. E imobilizata, sta in fotoliu si o deplasam doar asa. Avem ajutor, o femeie care sta permanent cu ea. Marilena se simte mai bine, cum sa spun, cum se poate simti un om in situatia ei”, a marturisit, la un moment dat, Alexandru Arsinel.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img