vineri, 26 aprilie, 2024

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, abordată de un bărbat mult mai în vârstă în Dubai. „Ne-a oferit un Prosecco”

Distribuie:

Publicat:

Alexia Eram, 22 de ani, este fiica prezentatoarei de știri de la ProTV, Andreea Esca, 50 de ani. Vara aceasta, tânăra a stat plecată în Dubai mai multe săptămâni. În timpul vacanței sale de peste hotare, tânăra a avut parte de o experiență neplăcută cu un bărbat mai în vârstă decât ea.

STIRI CALDE

Exclusiv. Medicul care a căzut de la etajul unui bloc din Pantelimon abia se întorsese de la Viena

Marea Britanie susține că cele două conducte Nord Stream au fost atacate cu explozibili detonați de la distanță

Prețurile cazărilor din Georgia au început să crească odată cu venirea turiștilor ruși 

Ce pune la cale Victor Ponta cu prezidențiabilul Eugen Teodorovici. Întâlnirea celor doi, după refuzul transmis AUR

Suedezii au găsit o a patra gaură în conducta Nord Stream. Germania se teme că gazoductul va deveni complet inutilizabil

Fostul premier Adrian Năstase a pierdut la CEDO procesul intentat României, în cazul condamnării sale la 4 ani de înc…

Lucrările pentru autostrada Sibiu – Pitești se concentrează pe Secţiunea 5, Curtea de Argeș-Pitești

Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh au fost invitați, recent, la podcastul realizat de Selly, pe Youtube.

În timpul interviului acordat vloggerului, fiica Andreei Esca a făcut o serie de mărturisiri referitoare la una dintre cele mai ciudate experiențe pe care a trăit-o în vacanța din Dubai. Cântărețul Mario Fresh a rămas pur și simplu șocat când a auzit ce a povestit iubita lui.

Alexia Eram a fost abordată de către un bărbat mai în vârstă

Alexia a povestit că atunci când s-a aflat în Dubai, un bărbat mai în vârstă a încercat să o seducă atât pe ea, cât și pe sora lui Mario Fresh. Este vorba de un bărbat care are în jur de 50 de ani. Atunci, cele două fete se aflau singure la barul hotelului în care locuiau. Străinul a încercat să intre în vorbă cu cele două fete. În plus, el le-a comandat o sticlă de Prosecco și s-a așezat la masa lor.

Fiica Andreei Esca a mărturisit că l-a alungat pe bărbatul care avea în jur de 50 de ani. Mai mult decât atât, nici măcar nu a acceptat sticla de băutură pe care acesta voia să i-o cumpere.

„Am fost agățată în Dubai de un bărbat mai în vârstă. Când eram în Dubai, înainte să vii tu. Eram la un hotel cu sora ta, la barul hotelului și mâncam acolo, beam ceva. După aceea a venit un domn mai în vârstă de la masa alăturată. Cred că avea peste 50 de ani. A venit la noi la masă, ne-a oferit un Prosecco și a început să vorbească cu noi. Evident că eu l-am alungat, nu am acceptat acea sticlă de Prosecco”, a povestit Alexia Eram.

Ce reacție a avut Mario Fresh

Mario Fresh a fost invitat și el la podcastul lui Selly. Cântărețul a rămas șocat atunci când a auzit povestea spusă chiar de iubita sa. Cântărețul nu a știut că Alexia a fost abordată de un om mai în vârstă, în timp ce se afla în Dubai. „Eu chiar nu știu asta. Eu de ce nu știu asta? Pe bune? Când, mă? Deci de asta miroseai tu a Prosecco? Glumesc. Foarte frumos. Așa se face”, a fost reacția lui Mario Fresh.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img