vineri, 26 aprilie, 2024

Alimente care influențează mirosul zonei intime

Distribuie:

Publicat:

Dacă miroase a pește, a drojdie sau pur și simplu a miros urât, chiar dacă vă spălați frecvent, nu este bine. Există unele alimente pe care ar fi bine să le lași puțin deoparte și altele pe care ar trebui să le consumi mai mult.

Schimbă-ți stilul de viață – schimbă-ți mirosul vaginal

În cea mai mare parte, un vagin urât mirositor este rezultatul unor afecțiuni medicale, cum ar fi vaginoza bacteriană (cel mai frecvent motiv pentru un miros de pește) și candidoza (un miros de drojdie foarte frecvent), deoarece, uneori, cea mai mică schimbare a acelui mediu perfect echilibrat înseamnă probleme mari.

Dr. Bartlik a fost citat în Glamour, spunând „tot ceea ce mănânci are potențialul de a afecta pozitiv sau negativ modul în care secrețiile tale corporale, inclusiv fluidele sexuale, miros și au gust”.

Corpul nostru digeră tot ceea ce mâncăm și bem. Alimentele și băuturile își croiesc drum din stomacul nostru până la fluxul sanguin. Prin intermediul sângelui, ajunge la glandele noastre; glandele sudoripare, prostata și glandele din interiorul și din jurul vaginului.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img