vineri, 19 aprilie, 2024

Alimentele care te pazesc de cheaguri de sange: Subtiaza sangele, fiind un anticoagulant natural

Distribuie:

Publicat:

Anticoagulant natural. Organismul are un mod propriu de a se proteja de sângerări. De cele mai multe ori, capacitatea sângelui de a se coagula este un lucru bun. Există însă momente în care formarea cheagurilor de sânge poate fi periculos.

Dacă aveți anumite afecțiuni, cum ar fi ritm cardiac neregulat sau un defect congenital al inimii sau dacă ați avut anumite proceduri, cum ar fi intervenții chirurgicală ale valvei cardiace, medicul vă poate prescrie un anticoagulant.

Aceste afecțiuni și intervențiile chirurgicale de înlocuire ale valvelor inimii cresc riscul de a dezvolta cheaguri de sânge care pot pune viața în pericol și care pot provoca un atac de cord sau un accident vascular cerebral. Anticoagulantele reduc riscul de atac de cord și accident vascular cerebral, scăzând șansele de formare a cheagurilor de sânge.

Există, de asemenea, unele ingrediente naturale despre care se crede că ajută la reducerea riscului de coagulare. Cu toate acestea, acestea nu au fost testate și comparate cu pastilele anticolagulante prescrise de medici.

Puteți să discutați cu medicul dumneavoastră despre următoarele remedii naturale care ajută la subțierea sângelui.

Coninuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img