sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Alimentul care reduce tesutul adipos de pe abdomen

Distribuie:

Publicat:

Cercetatorii au descoperit si un aliment care poate reduce tesutul adipos de pe abdomen. Este vorba despre ghimbirCeaiul de ghimbir se bea inainte de fiecare masa, dar si inainte de culcare pentru accelerarea metabolismului.

Pentru prepararea ceaiului, ai nevoie de radacina proaspata de ghimbir, doua cani de apa plata, suc de la o lamaie si miere. Mod de preparare: se taie ghimbirul in felii si se adauga apa calduta peste el. Se lasa la infuzat 5-10 minute apoi se arunca feliile de ghimbir si se adauga 1-2 lingurite de miere si/sau zeama de lamaie.

Ceaiul de ghimbir este un remediu utilizat de mii de ani in medicina ayurvedica si are efecte excelente in combaterea indigestiei, a migrenelor si a racelilor de sezon. Radacina de ghimbir este bogata in potasiu, zinc, calciu, cupru si magneziu, vitaminele B6, C si D, precum si uleiuri esentiale cu multiple proprietati benefice, cum este gingerol, cineol, elemen, borneol, bisabolen, curcumen, phelladrene – au efect afrodisiac, actioneaza ca tonic general si inlatura oboseala si toxinele accumulate in organism.

Ceaiul de ghimbir are efecte benefice asupra organismului: antiemetic, antiseptic, expectorant, antifungic, antiviral, analgezic, hipotensiv, antispasmodic, antiinflamatorii, antibacterian, antifebril si antiagregant  plachetar.

sursa: one.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img