vineri, 26 aprilie, 2024

Alin de la Războinici a fost la un pas să ajungă primar la Câmpia Turzii! ”Buturuga Mică” de la Survivor România 2021 e deja politician versat: a fost 4 ani consilier local

Distribuie:

Publicat:

Războinicul Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 este un tip plin de surprize. Puțini știu că ”Buturuga Mică”, așa cum s-a autointitulat la primele edții ale show-ului, are și o carieră politică.

Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 este un tip cu mare priză la public, cel puțin așa reiese din reacțiile fanilor emisiunii pe paginile de socializare.

Spre surprinderea multora, Alin are o latură cu totul necunoscută publicului larg: face politică de mulți ani și a fost la un pas să ajungă primar la Câmpia Turzii.

Alin Sălăjean, ofertat de partidul lui Florin Călinescu să candideze la Prămăria Câmpia Turzii

Alin Sălăjean s-a înscris la alegerile locale din 2020 pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii din partea Partidului Verde, formațiune politică prezidată de cunoscutul Florin Călinescu.

”Verzii” nu l-au ofertat întâmplător pe Sălăjean ci datorită notorietății locale pe care acesta o are. Actualul Războinic este jurnalist de radio și televiziune, maestru de ceremonii dar și crainic al celei mai iubite echipe din județul Cluj, Universitatea.

”Buturuga” s-a arătat încântat de oferta primită de la Partidul Verde, mai ales că avea ceva experiență politică, în ciuda vârstei destul de fragede (34 de ani) . Alin Sălăjean a fost consilier local la Primăria Câmpia Turzii din partea ALDE în mandatul 2012-2016.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img