sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Alin Salajean de la Survivor Romania, dezvaluiri in premiera! Ce s-a intamplat in prima noapte la hotel, dupa eliminare?! „Avem momente de sinceritate aici”

Distribuie:

Publicat:

Alin Sălăjean de la Survivor România a fost invitat în platoul WOWBiz, la Ștafeta Mixtă, și a făcut declarații bombă despre eliminarea din competiție. Fostul Războinic   a declarat în premieră ce s-a întâmplat în prima noapte la hotel, după ce a ieșit.

Obișnuit să doarmă pe scânduri, Alin nu a reușit să se odihnească și a adormit pe jos, lângă piscină.

„Când am văzut miile de mesaje, mă plimbam pe lângă hotel singur. Nu am reușit să dorm în pat, pentru că după ce dormi 7 săptămâni pe jos și în natură, nu ai cum să te simți confortabil în pat. Am ieșit afară, m-am pus lângă piscină, pe jos, pe beton, mi-am luat pătura din cameră, au venit trei câini lângă mine.

Unul a stat la capul meu și unul lângă mine și am dormit două ore, până la 7. Asta nimeni nu știe. E în premieră ceea ce spun acum. Eu în prima seară după ce m-au dus la hotel am dormit tot afară”, a declarat Alin Sălăjean de la Survivor România, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Alin Sălăjean de la Survivor România, dezvăluiri sincere după eliminarea din competiție

Totodată, fostul Războinic de la Survivor România 2021 a făcut dezvăluiri sincere despre mesajele pe care le primește de la alte femei care l-au văzut în competiția din Republica Dominicană.

După ce a apărut în public, și Diana a devenit o femeie extrem de apreciată și dorită de milioane de bărbați. Dar abia acum vine bomba! Printre cei care îi fac curte soției lui Alin Sălăjean de la Survibor se află și persoane publice din România, cărora cei doi nu au vrut să le dezvăluie, însă, numele.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img