joi, 28 martie, 2024

Alina era necasatorita si ani intregi s-a luptat ca sa poate sa adopte un copil. Intr-o zi, directoarea orfelinatului ii vizita pe micuti, cand a dat peste ceva incredibil. Atunci a inteles totul. Ce a urmat este uluitor

Distribuie:

Publicat:

Alina era necasatorita si ani intregi se luptase cu birocratia sa poata adopta un copil de una singura. Intr-o zi, directoarea orfelinatului ii vizita pe copii, cand a vazut ca micutul Razvan se uita la o poza.

Era poza Alinei, care avea o pisica in brate. Cand l-a intrebat pe copil, cine este femeia, acesta i-a raspuns visator: „Este mama mea”. Apoi, directoarea a aflat ca gasise fotografia afara, in timp ce se juca.

Cateva minute mai tirziu, doamna Ana se afla in biroul sau, cand Alina si-a facut din nou aparitia. Avea un dosar gros. Nu renuntase la gandul de a adopta. Atunci, directoarea a inteles totul. A intrebat-o:

– Si cand vreti sa vizitati copiii?

– Eu n-o sa-i vizitez, dna. Ana. O sa adopt primul copil pe care o sa-l aduceti, — a zis Alina, uitandu-se ferm in ochii directoarei.
Dna Ana era destul de uimita.

– Eu vreau ca totul sa fie firesc, — a inceput sa explice emotionata Alina, — doar mamele nu-si aleg copiii… Ele doar nu stiu cum acestia o sa se nasca… frumosi sau urati, sanatosi sau bolnavi… Si eu vreau sa fiu o mama adevarata.

– Stiti, Alina, este pentru prima data cand intalnesc un astfel de parinte adoptiv, — a zambit dna. Ana. Deja stiu a cui mama o sa deveniti. Il cheama Razvan. Are 5 ani. Mama lui biologica a renuntat la el inca din maternitate. Pot sa-l aduc acum, daca sunteti pregatita.
– Da, sunt pregatita, vreau sa-l vad pe fiul meu.
Directoarea a plecat si, dupa putin timp, s-a intors cu un baietel de mana.
 – Razvan, — a inceput dna Ana, fa cunostinta cu…
– Mama! — a exclamat Razvan si s-a repezit in bratele Alinei. — Mamica mea!
Alina il mangaia pe parul ciufulit si soptea:
– Fiul meu, baietelul meu… sunt cu tine…
Ea a ridicat ochii catre directoare si a intrebat-o:
– Cand pot sa-l iau acasa?”, scrie perfectmedia.

Ce a urmat este lesne de inteles. Cei doi chiar erau meniti sa se intalneasca si doamna Ana doar a facut acest lucru posibil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img