News Flash:

Alina Gorghiu acuzata de fals si uz de fals

14 Ianuarie 2015
2145 Vizualizari | 1 Comentarii
Miercuri dimineata, televiziunile de stiri au prezentat o informatie preluata din ziarul Curentul, referitoare la Alina Gorghiu. Co-presedintele PNL ar fi cercetata penal de Parchetul General privind modul in care si-a obtinut diploma de mediator. Ea este acuzata de fals si uz de fals pentru ca ar fi obtinut diploma de mediator fara sa fi trecut macar pe la cursuri.

De fapt, informatiile preluate de televiziuni sunt din 2010. Intre timp, cazul s-a solutionat cu neinceperea urmaririi penale, iar denuntatorul si-a cerut scuze.

Alina Gorghiu sustine ca reincalzirea subiectului este o consecinta a criticilor sale la adresa consesului politic cerut marti de Victor Ponta.

"Primul efect al discursului meu critic despre marele partid al consensului si despre prea piosul sau lider maxim: a aparut, mai intai, in mediul online un articol din 2010, dintr-un ziar obscur, in care mi se inventeaza calitati procesuale. M-as fi asteptat, totusi, ca unele televiziuni sa nu ignore obligatia de a informa corect telespectatorii si sa prezinte corect realitatea.

Voi demonta si acum, asa cum am facut-o si la vremea respectiva, fiecare atac. Cei care cred, in continuare, ca manipularea si dezinformarea aduc multe voturi vor ramane la fel de perdanti.

Pana la varsta asta m-a ferit Dumnezeu de prea multe plangeri penale. Cu toate acestea mi-au fost facute doua in anul de gratie 2010. Una de la dna Ridzi, pentru comisia de ancheta ce o privea, alta de la o persoana exclusa din profesia de mediator, plangere facuta impotriva mea si a altor zeci de persoane din profesie, toate soldate cu NUP - neinceperea urmaririi penale. Ironic este ca, dupa solutionarea dosarului, acea persoana exclusa din profesia de mediator chiar si-a cerut scuze pentru ca a initiat plangerea penala.

Informatiile care circula azi cu titlu de actualitate sunt, repet, din 2010 si tot in acelasi an, am comunicat public solutia si am explicat despre ce e vorba", sustine Alina Gorghiu pe Facebook.

sursa:stiripesurse.ro

informatie ziarul curentul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 34 queries | Mysql time :0.043735 (s)