News Flash:

Alina Gorghiu îi solicită demisia lui Victor Ponta

2 Iunie 2015
1609 Vizualizari | 1 Comentarii
Copreședintele PNL Alina Gorghiu îi solicită demisia premierului Victor Ponta și subliniază că politicienii nu trebuie să se substituie instituțiilor care reglementează buna funcționare a justiției.

 "Victor Ponta a trecut la nivelul superior al obsesiei pentru arestări. Când nu se laudă el însuși cu diverse încarcerări, vede comploturi ale justiției în privința colegilor domniei sale de partid și susține enormități precum cele referitoare la condamnarea lui Liviu Dragnea. În ambele cazuri, nu avem de-a face doar cu o profundă neînțelegere a modului în care funcționează instituțiile statului în democrație, ci cu o mentalitate, în general, totalitară, a PSD și a liderilor săi. A face teoria conspirației ca președinte de partid și prim-ministru nu este un exercițiu care poate fi încadrat doar în categoria declarațiilor lipsite de responsabilitate ale acestuia. Este vorba despre o campanie care are ca singur scop păstrarea puterii în PSD, după ce mai multe organizații i-au reproșat efortul inegal depus în discreditarea justiției în cazul Dragnea în raport cu mobilizarea din Parlament pentru salvarea senatorului Șova", afirmă Gorghiu într-un comunicat remis, marți, AGERPRES.

"Nu susțin că nu există și abuzuri în justiție, că aceasta este perfectă, cum nu neg nici dreptul oamenilor politici la opinie, chiar și al celor lipsiți de credibilitate ca dl Victor Ponta, care nu fac altceva decât să deturneze sensul oricărei dezbateri serioase. Pe de altă parte, cum justiția nu are dreptul de a se implica și de a interveni în actul politic, nici politicienii nu trebuie să se substituie instituțiilor care reglementează buna funcționare a justiției. Este un principiu simplu. Pentru toate aceste lucruri, Victor Ponta trebuie să plece. Îi solicit demisia, fără întârziere, din fruntea Guvernului", mai spune liderul liberal.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :1.0149 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015915 (s)