vineri, 19 aprilie, 2024

Alina Gorghiu isi da DEMISIA

Distribuie:

Publicat:

PNL a suferit o noua umilinta la un scrutin electoral! Dupa ce a dat presedintele tarii si a sprijinit guvernul condus de Dacian Ciolos, luandul, in campania electorala, ca vector de imagine, PNL a pierdut la scor confruntarea electorala. Putin peste 20% dintre romanii care au mers la urne au votat cu liberalii.

In aceste conditii de esec total, Alina Gorghiu, ramasa presedinte unic al PNL dupa problemele penale ale lui Vasile Blaga, isi va da demisia. Surse din PNL anunta ca Gorghiu va demisiona luni dimineata, potrivit stiripesurse.ro

In urma cu 5 zile, Alina Gorghiu declara ca PNL va obtine cel putin 30%, iar PSD nu va trece de 40%. ”PNL va obtine un scor suficient de bun ca sa faca aceasta guvernare pe care Romania o doreste. (…) La ora 23:00 – 24:00 va voi spune cu cine facem guvernarea. (…) Nu tine de noroc, tine de mobilizare. (…) Nu am sa va dau un procent. (…) Va fi peste 30%, evident, din vot direct. Nici nu exista o emotie ca nu ne vom mobiliza”, a spus presedintele PNL la Realitatea TV.

Intrebata atunci cum a scazut PNL de la 45% la procentele actuale care variaza in sondaje intre 22 si 30%, ea a afirmat ca liberalii nu au avut niciodata 45%.

”Scorul PNL nu a fost niciodata de 40% si ceva, a fost un scor artificial. A fost un scor pe care l-a obtinut presedintele Klaus Iohannis”, a raspuns Gorghiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img