marți, 19 martie, 2024

Alina Mungiu-Pippidi, despre ”oamenii noi” din politica: Publicul curat occidental si democratic are mereu de ales intre Partid si Securitate

Distribuie:

Publicat:

Vorba unor politicieni: ''Tara plina de prosti care vor vota, din nou, cu securitatea''

Politologul Alina Mungiu-Pippidi analizeaza, intr-un editorial publicat pe site-ul Cotidianul, recentele miscari de pe scena politica si asa-numitele incercari de a aduce „oameni noi” in randul politicienilor.  Potrivit acesteia, in acest moment este vorba despre doua tabere. Pe de o parte, exponentii securitatii, iar pe de alta parte, PSD, care a ajuns totusi la putere in urma votului cetatenilor.  Pippidi incepe prin a se referi la noul partid al lui Dacian Ciolos, precizand ca fostul premier ”nu a fost lasat sa inscrie un partid, ca sa i se poata oferi unul, legat cu lesa”. 

”Dacian Ciolos a fost umflat cu pompa doar ca sa poata aerul exploda mai bine, intepatura cu intepatura. Nu a fost lasat sa inscrie un partid, ca sa i se poata oferi unul, legat cu lesa. Stiut fiind ca nu verifica pe nimeni, s-au inscris de la PRM la PMP fara restrictii, basca obisnuitii imbecili care incearca sa isi spele spagile in declaratia de avere, convinsi fiind ca departamentul lor are imunitate”, scrie Pippidi. 

citeste mai mult pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img