vineri, 29 martie, 2024

Alina Puscas, repros pentru sot: «Din toata relatia de 4 ani, am fost mai mult insarcinata!»

Distribuie:

Publicat:

O sarcina nu seamana una cu alta, iar Alina Puscas poate sa confirme. Insarcinata in 4 luni cu al treilea copil, prezentatoarea "Te cunosc de undeva" (Antena 1) aproape a scapat de starile de rau care nu i-au dat pace de la finele anului trecut si au facut-o sa se ingrijoreze ca ar suferi de ceva grav. Mai relaxata, vedeta tv a plecat intr-o vacanta la schi in Elvetia.

Sunt 15 saptamani si jumatate de cand Alina Puscas (35 de ani) s-a confruntat cu stari de rau, care au trimis-o de urgenta la medic. Dupa un sir lung de analize si de teste de sarcina, care intr-un final au iesit pozitive, vedeta Antena 1 s-a linistit si se poate bucura de o vacanta la schi asa cum isi dorea. Desi i-a fost teama sa urce din nou pe schiuri, gazda "Te cunosc de undeva" a marturisit ca este mai precauta de frica accidentelor care se intampla frecvent pe partie.

Alina Puscas e castorita cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu

"As fi renuntat la vacanta daca ar fi fost aici in Romania. Oricum o sa schiez mai incet. Am schiat in decembrie, cand stiam ca am vreo luna, dar aveam vreo doua. Primul test a iesit pozitiv a iesit pe 27 decembrie. Atunci am zis: «A, ok, e sarcina! Aleluia». Nu intelegeam acele dureri de cap, musculare si starile de greata. Eu am crezut ca am altceva, jur. M-am gandit la tot felul de boli, pentru ca mi-am facut multe teste de sarcina si nu au confirmat ca as fi insarcinata. Noi ne doream, dar am zis ca abia acum prin martie-aprilie sa renunt la contraceptive.

Imi doream sa mai stau si eu la plaja in bikini si sa ma plac. I-am zis sa ma mai lase putin… Noi suntem impreuna de 4 ani. Primul copil, Alex, are 3 ani si 5 luni, Melissa are 2 ani si 2 luni si al treilea e pe drum. Deci, din toata relatia noastra, eu am fost mai mult insarcinata. Bebelusul se va naste pe la inceputul lui august. Le-am spus copiilor ca vor avea un fratior, dar nu au inteles nimic", a marturisit Alina Puscas la Antena 1. Alina Puscas este casatorita cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

Alina Puscas si-a fisurat coastele pe partie, la Poiana Brasov

Prezentatoarea tv a explicat de ce ii este teama sa mai urce pe schiuri in Romania. Ea a povestit un episod nefericit in urma caruia si-a fisiurat coastele. "O domnisoara cu o placa a intrat in mine si am cazut pe burta. Atunci nu am simtit, dar ulterior m-am ales cu doua coaste fisurate. M-a deranjat ca acea fata a trecut repede peste moment ca si cum ar fi fost normal sa mi se intample asta pe partie. In afara, oamenii nu au aceasta mentalitate. M-as fi asteptat sa-si ceara scuze, sa verifice daca sunt bine, ea in schimb mi-a spus ca lucrurile astea sunt normale pe partie", a spus ea revoltata.      

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img