joi, 28 martie, 2024

Alina Sorescu, dezvăluirea momentului! Nu s-a mai putut abține și a spus adevărul despre situația în care se află: „Este cu totul altceva”

Distribuie:

Publicat:

Alina Sorescu lămurește zvonurile referitoare la situația financiară, după ce s-a spus că ar fi în faliment.

Alina Sorescu și Alex Ciucu divorțează, după ani de relație, este știrea care încă ține primele pagini ale tabloidelor din România. Încă de când artista a decis să rupă tăcerea și să vorbească deschis despre ceea ce se întâmplă în viața ei, au început să apară tot felul de speculații în mediul online.

Una dintre ele e cea referitoare la situația financiară a artistei, despre care s-a spus că ar fi în pragul falimentului cu firma pe care o administrează. 

Alina Sorescu nu a mai suportat și a decis să spună lucrurilor pe nume, afirmând că cele spuse nu sunt adevărate și că sunt informații înțelese greșit și care o discreditează. 

„Sunt informații interpretate eronat, care să mă discrediteze.

De ce au apărut în presă chiar în acest moment aceste informații? Exact după ce s-a hotărât domiciliul fetițelor la mine. Datoriile sunt, 90 la sută, de fapt, datorii pe care firma le are la mine ca asociat. Nu sunt datorii la stat.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img