sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Alte lucrări de reabilitare la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad, finalizate

Distribuie:

Publicat:

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, recent, s-au terminat lucrările de refacere a unei alei interioare, precum și cele de înlocuire a acoperișului internatului Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad.

Lucrările s-au executat după ce, în ultimii doi ani, s-a finalizat reabilitarea în totalitate a acoperișurilor de la corpurile A, B, C, sala de sport și cantină, precum și a mai multor alei ale curții interioare.

„Intervenția trebuia realizată cât mai repede, având în vedere că această unitate de învățământ, una dintre cele mai bune din județ, se confrunta cu probleme mari, atât la acoperișurile imobilelor care o compun, cât și la aleile curții interioare, unde nu s-a intervenit, cred, niciodată. Am răspuns afirmativ solicitărilor liceului și am alocat din nou bani pentru finalizarea lucrărilor, acum concentrându-ne intens pe reabilitarea interioară a corpului G, unde se vor muta foarte curând copiii de la Grădinița nr. 8, care, de asemenea, va fi modernizată. Ulterior, și acoperișul acestui ultim corp al liceului va fi înlocuit”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img