joi, 25 aprilie, 2024

Alte medalii aduse la Vaslui de Emilian Stirbu si elevii sai

Distribuie:

Publicat:

Sâmbătă, 12 octombrie, la Casa de Cultură “Ion Creangă” Târgu Neamț a avut loc evenimentul sportiv TROFEUL „STEEL MAN” & CUPA FEDERAȚIEI. Aflată la cea de-a X-a ediție, competiția a fost organizată de Clubul Sportiv STEEL MAN Târgu Neamț, sub patronajul Federației Române de Culturism și Fitness.

După cucerirea titlului național la categoria culturism seniori +100 kg, ieri in cadrul Cupei Federației, sportivul Emilian Știrbu a obținut medalia de aur. De asemenea după cele două titluri naționale, elevii antrenați de Emilian Știrbu, Roxana Ionicescu si Ionașcu Robert, au cucerit alte medalii la Târgu Neamț. două de aur, două de argint și o medalie de bronz.

În urma participării lotului de fitness și Culturism din Vaslui la Campinatele naționale de seniori, juniori și master, sportivii legitimați la Clubul Sportiv Power Gym Vaslui au obținut următoarele rezultate:

3 Titluri de Campion Național ( Roxana Ionicescu, Ionașcu Robert și Emilian Stirbu)

1 Titlu de Vicecampion Național ( Robert Scortos)

3 Medalii de bronz (Aurina Petrea-Știrbu, Sava Vasile și Robert Scortos)

2 clasări pe locul 4 și 2 clasări pe locul 5

“Felicitări  sportivilor și personal le mulțumesc tuturor pentru implicare, dăruire și pentru ca au ascultat sfaturile mele! Le mulțumesc și celor care ne sprijină să ne pregătim și să participăm la competiții. Mulțumim și Primăriei Municipiului Vaslui”, a declarat Emilian Știrbu.

Titlul de campion național în urma Campionatului de Culturism și Fitness de la Brașov, a venit la Vaslui! Județul nostru a fost reprezentat de sportivul Emilian Știrbu. Vasluiul a mai fost reprezentat la Campionatul Național de la Brașov și de culturistul Vasile Sava, sportiv antrenat de Emilian Știrbu. Pentru Vasile a fost prima participare la o finală de campionat naţional.

Emilian Știrbu- singurul roman medaliat cu aur la PRO NUTRITION GRAND PRIX 2019

Cel mai mare concurs de talie internationala din Romania pentru fitness și culturism, a avut loc la Dej. In competitie s-au inscris peste 300 de sportivi. Vasluiul a fost reprezentant de Emilian Știrbu care s-a aflat la cea de-a saptea participare consecutiva. Prima sa competitie la culturism a fost in anul 2013 dupa un accident de coloana. An de an a muncit, a perseverat, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Emilian Stirbu a participat la categoria seniori + 100 de kilograme si a obtinut medalia de aur. Sportivul a participat la competitia de la Dej si la BENCH PRESS, iar aici s-a clasat al doilea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img