marți, 19 martie, 2024

Alte patru proiecte importante pentru Bârlad

Distribuie:

Publicat:

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, în urma demersurilor întreprinse în ultima perioadă, luni, 7 iunie 2021, la București, a fost semnat contractul de finanțare pentru alte patru obiective de interes local major din municipiul Bârlad. Este vorba despre reabilitarea Grădinii Publice, reabilitare, modernizare și extindere a sălii de sport (str. N. Tonitza), modernizarea și extinderea Grădiniței nr. 2 și construirea Centrului de zi pentru persoane vârstnice (centrala abandonată de lângă sala de sport).

„Zestrea Bârladului se îmbogățește cu încă patru obiective extrem de importante pentru localitate, care inevitabil vor duce la creșterea calității vieții. Este rodul muncii echipei pe care o coordonez de aproape cinci ani. Astfel, alte 28 de milioane lei, vor veni în oraș pentru modernizare și creștere a calității vieții locuitorilor. Le mulțumesc colegilor mei și le transmit pe această cale să fie la fel de ambițioși în continuare și să țintim cât mai multe proiecte în viitorul exercițiu bugetar”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Până în prezent, la nivel de municipiu, aproape 37 de milioane de euro (174.085.952,66 lei) au fost atrase pentru dezvoltarea localității, numai prin proiecte cu finanțare europeană.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img