marți, 19 martie, 2024

Am aflat 3 secrete ale pariorilor profesioniști

Distribuie:

Publicat:

Pariurile sportive au devenit tot mai populare în ultimul deceniu atât în România, cât și la nivel global. Această activitate atrage tot mai mulți pasionați de sport. Pe lângă adrenalina pe care o oferă pariurile, este clar că toți pariorii se gândesc la profit. Cei care ajung să obțină profituri constante pe termen lung sunt pariorii profesioniști. Există unii pariori profesioniști care au renunțat la locul de muncă și doar din asta trăiesc.

Cu toate că pare ceva ireal să trăiești doar din pariuri, acest lucru este posibil cu reguli bine stabilite și efort pe măsură. O să îți prezint 3 secrete pe care le știu pariorii profesioniștiși care cu siguranță îți vor mări considerabil șansele de câștig.

Zvonuri despre pariuri sigure

Cu siguranță ai auzit zvonurile despre pariurile sigure care circulă prin lumea pariurilor sportive. Acest lucru este însă un mit. Nu există pariuri sigure și asta o spun pariorii profesioniști care oferă adesea ponturi gratuite. Chiar dacă ai analizat toate aspectele unui meci și cunoști foarte bine istoricul echipei și al fiecărui jucător în parte, poate fi un pariu sigur pe hârtie, dar în practică cu siguranță nu va fi. Au existat multe cazuri de pariuri pierdute chiar și pe cote de 1.01, în aceste cazuri neexistând niciun argument logic pentru a pierde pariul.

Au fost pariori care au mizat sume colosale pe astfel de pariuri fiind siguri de câștig, iar în final au avut surpriza ca pariul să nu fie câștigător.

Echipele gazdă câștigă mai des

Un alt secret care sigur te va ajuta se referă la faptul că echipele gazdă câștigă mai des. Indiferent de sportul despre care vorbim, procentajul de câștig al echipelor gazdă este mai mare decât al celor care sunt îndeplasare. Trebuie să știi că deși acest lucru este total adevărat analizând statisticile, inclusiv agențiile de pariuri știu acest aspect și îl iau în considerare atunci când stabilesc cotele pentru echipele gazdă. Totuși, nu trebuie sa te limitezi doar la opțiunile 1×2. La Unibet Romania, pariori profesioniști aleg frecvent și din zecile de opțiuni de pariere zilnic disponibile în platformă.

Managementul banilor

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care pariorii profesioniști pun accent este managementul banilor. Majoritatea pariorilor care pierd întreaga bancă alocată pariurilor o fac pentru că gestionează prost balanța și mizele pe care aleg să joace și nu pentru că au ales prost ponturile sau au analizat greșit un meci. Acest aspect merge în strânsă legătură cu stăpânirea emoțiilor.

Există mulți pariori care aleg să mărească miza în momente proaste sau pariază haotic fără a mai lua în considerare strategie pe care și-au propus-o ulterior. Atunci când pierzi un pariu pe care îl credeai sigur, ai tendința de a te panica și a mărimiza pentru a-ți recupera pierderea fără a mai analiza pariurile pe care le pui, acest lucru ducând cu siguranță la o pierdere și mai mare. Nu în ultimul rând, trebuie să îți stabilești un buget clar pe care îl vei miza și chiar și atunci când vei avea un pariu necâștigător să nu depășești acea limită propusă anterior.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img