vineri, 19 aprilie, 2024

Am aflat cat a platit nasa Delia la nunta surorii ei! Si soacra mica a pus in plic…

Distribuie:

Publicat:

Delia si Razvan Munteanu au fost niste nasi tare grijulii si darnici cu finii lor, Oana si Razvan Mihet! Gina Matache a dezvaluit pentru CANCAN.ro , ce cadou de nunta a primit fiica ei mai mica de la Delia si de la sotul acesteia.

Oana Matache si Razvan Mihet si-au unit, duminica, destinele si in fata lui Dumnezeu, devenind sot si sotie! Mirii au sarbatorit alaturi de familie si apropiati, intr-un cadru de poveste de care s-a ocupat indreaproape chiar nasul, sotul Deliei.

Tinerii insuratei nu au avut nicio grija in ceea ce priveste cheltuielile si organizarea evenimentului, acesta fiind cadoul de nunta primit de la nasii, Delia si Razvan Munteanu. Petrecerea de nunta a avut loc la NUBA. unul dintre cele mai renumite localuri din Capitala, intr-un decor de vis, costurile ridicandu-se cu siguranta la cateva zeci de mii de euro.

Si pentru un start bun in viata, soacra mica s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si le-a daruit mirilor o suma frumusica de bani.

”Toate cheltuielile si organizarea nuntii au fost suportate de nas. Eu le-am dat bani, dar nu pot dezvalui suma. Nu stiu ce daruri au primit de la ceilalti invitati, pentru ca nu cunosc amanunte”, a declarat Gina Matache.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img