joi, 28 martie, 2024

”Am făcut foamea, recunosc”. Cum și-a pus Ramona de la Clejani viața în pericol pentru a slăbi

Distribuie:

Publicat:

În urmă cu aproximativ o lună, Ramona Manole a avut nevoie urgentă de cadrele medicale de specialitate. I s-a făcut rău, brusc, familia sa fiind nevoită să apeleze numărul unic de urgență 112. Ramona de la Clejani a vorbit pentru prima dată despre adevăratul motiv pentru care s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Ramona Manole a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars în care a povestit că își dorește foarte mult să slăbească și că din această cauză s-a înfometat. Artista susține că nu a făcut neapărat voluntar acest lucru.

Cum și-a pus Ramona de la Clejani viața în pericol

Ramona de la Clejani a povestit că mai tot timpul a fost prinsă între familie, evenimente, concerte, repetiții, drumuri, așa că de multe ori nici nu mai avea timp să mănânce. S-a înfometat și, la un moment dat, starea sa de sănătate s-a agravat.

Bruneta a mai spus că merge des la sala de antrenamente și că efortul, drumurile lungi, oboseala și stresul și-au făcut simțită prezența, iar corpul fiicei lui Ioniță de la Clejani a cedat pe atunci.

”N-am fost niciodată un om gras, dar s-a declanșat o problemă de sănătate și din cauza depresiei s-a declanșat ceva și m-am trezit puțin mai plinuță. Atunci am vrut să slăbesc, am fost foarte motivată de colaboratorii mei, de publicul care mă iubește, de oamenii care mă încurajează în fiecare zi și mi-am dat interesul”, a spus Ramona de la Clejani.

Din fericire, Ramona de la Clejani este astăzi bine și a reușit să își pună viața în ordine. Acum, vedeta spune că și-a dat seama că sănătatea este mai importantă decât orice pentru ea și că fără sănătate nu poate face nimic.

Ramona de la Clejani, semnal de alarmă

Ramona de la Clejani a mai mărturisit că va onora în continuare toate invitațiile la evenimente private și concerte, acolo unde a fost chemată să cânte și că și cântatul este o terapie pentru ea, astfel că îmbină plăcutul cu utilul.

De asemenea, bruneta a afirmat că se simte un om foarte iubit atunci când își dă seama câte persoane o susțin, o iubesc, o apreciază și îi ascultă muzica, din toate colțurile țării și nu numai. În prezent, colaborează cu un nutriționist pentru a slăbi în mod corect.

”Eu vreau să fiu slabă. Mi-am luat pe cineva ca să mă ajute, mănânc sănătos, chiar postez pe pagina mea ce mănânc, chiar vreau să vadă și alte persoane, să nu se înfometeze. Iaurt, folosesc semințe de chia sau cereale naturale cu lapte de soia, îmi fac piept de pui la grătar, încep să fiu atentă, cât se poate, o supică și unde nu știu învăț, am un nutriționist”, a adăugat Ramona Manole.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img