joi, 18 aprilie, 2024

AMALIA ENACHE S-A IMBOLNAVIT si a slabit 20 kg. ESTE DE NERECUNOSCUT! – ”Am ajuns la greutatea din liceu”

Distribuie:

Publicat:

Amalia Enache a reusit sa slabeasca foarte multe la scurt timp dupa nastere. Vedeta a declarat in cadrul unei emisiuni TV ca a slabit 20 de kilograme si ca a ajuns la greutatea pe care o avea in liceu din cauza unei tulburari tiroidiene care s-a declansat dupa nastere, scrie One.ro.

”Nu am facut nimic ca sa slabesc, chiar mananc mai mult decat de obicei si nu cred ca principalul obiectiv al unei femei care tocmai a adus pe lume un copil e silueta ci sa fie o mama buna. La mine a fost o intamplare ca am slabit, nu un noroc, pentru ca am o dereglare a tiroidei si acesta este motivul pentru care am dat jos kilogramele”, explica Amalia.

Ea a mai spus ca nu este de acord cu faptul ca presa insista mereu pe felul in care slabesc vedete dupa nastere, pentru ca se pune o presiune pe femeile obisnuite. Prezentatoarea sustine ca nu toate femeile reusesc sa slabeasca la fel de repede dupa ce au nascut, iar preocuparea pentru diete nu ar trebui sa existe, imediat dupa nastere. ”Cand esti mama ai nevoie de energie, asa ca nu poti sa mananci doar salate”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img