joi, 28 martie, 2024

Amalia Nastase a slabit 12 kilograme intr-o luna! Cum arata fosta sotie a lui Ilie Nastase acum. Dieta cu care a slabit enorm intr-un timp scurt

Distribuie:

Publicat:

Amalia Nastase este de o luna la dieta si a reusit sa slabeasca 12 kilograme. Rezultatele sunt vizibile si are de gand sa continue acest regim. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a dezvaluit care este dieta pe care o urmeaza de mai bine de o luna.

Amalia Nastase este foarte mandra de rezultatele pe care le are de cand a inceput acesta dieta. Vedeta a slabit 12 kilograme in 31 de zile si continua acest regim care se pare ca functioneaza foarte bine pentru ea. Fosta sotie a lui Ilie Nastase vrea sa revina la silueta de alta data, iar pentru asta face eforturi colosale.

Vedeta posteaza uneori pe retelele de socializare care sunt alimentele pe care le consuma la o masa. De exemplu, intr-o dimineata Amalia Nastase a baut un shake proteic, iar la pranz a mancat peste cu spanac. Desi a slabit foarte mult, fosta sotie a lui Ilie Nastase nu vrea sa-si schimbe garderoba, pentru ca isi doreste sa mai slabeasca.

Invitata la 'Teo Show', Amalia Nastase a dezvaluit care este dieta pe care o tine si ce mananca.

„Mai am de slabit. Nu vreau sa-mi cumpar haine deocamdata. Silueta o sa fie peste cateva luni, nu acum. Sunt in a 31-a zi de dieta. M-am disciplinat si mi-am dat seama ca nu a murit nimeni mancand mai putin. Iau suplimente multe, vitamine, dozate in functie de greutate, de analizele facute inainte. Mie, in timpul asta, nu mi-a fost foame sau pofta de ceva, sa zic daca nu mananc asta, eu mor. Nu am simtit pofte, datorita suplimentelor pe care le au.
Maine se termina cura, o sa-mi dea ceva de intretinere. Am slabit 12 kilograme, dar mai am de dat jos vreo 20. Dieta asta o tii ca sa-ti pornesti metabolismul. La pranz mananc carne la gratar cu legume, peste de orice fel, fructe de mare. Pot sa mananc si ceafa de porc. 180 de grame – e foarte mult. Plus 200 de grame de salata. Medicul zice ca trebuie sa mananci tot. O masa pe zi si doua shake-uri de proteine. Nu e usor. Totul trebuie sa devina un stil de viata. Eu miros tot ce mananca ceilalti! Asa imi trece pofta', a declarat Amalia Nastase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img